2010. június 5., szombat

Gyereknap








Május 29-én az ovi kirándulást szervezett a gyerekeknek gyereknap alkalmából a viszi csacsifarmra.
Máté eleinte nem akart menni, sőt, még előtte héten is azt hajtogatta, hogy hagyják őt ezzel a kirándulással. Aztán persze az lett a vége, hogy nem akart hazamenni onnan :).
Mindannyian mentünk, bár rajtunk kívül csak 5 család volt,a hol apukák, testvérek is jöttek. De nagyon jó volt így. A gyerekeknek tetszettek a csacsik, nagyon békések voltak, be lehetett menni közéjük, rá lehetett ülni a hátukra. A gyerekeket csacsifogat vitte egy jó nagy kört a faluban (ebből mi kimaradtunk, Máté is csak a 3. fogatra fért fel, de nagy büszkén ült a hajtó bácsi mellett).
Az ebéd bográcsgulyás volt és palacsinta.
Az óvó nénik versenyeket is szerveztek a gyerekeknek, amit igencsak élveztek. Jó volt látni, hogy mennyire jókedvűen és felszabadultan versenyeznek a gyerekek. Pedig igazából nem is volt verseny, hisz minden résztvevő kapott ajándékot (csokit),a ki felsorakozott játszani :)
Volt nagy-nagy gumicsizmában futás, diógyűjtés, törölközővel labdaelkapás, Mókusok ki a házból!

Aztán az ovis gyereknapot megspékeltük egy tabi gyereknappal, ahol ugrálóvárban ugrált Máté nagy lelkesedéssel, aztán a tűzoltóautót is szemügyre vette, fel is mászott rá, sőt, a vezetőülésbe is beleült. A mentőautó annyira nem érdekelte.
Azért egy lufit, lángost, üdítőt, fagyit kikönyörgött magának :)
Fárasztó, de nagyon boldog nap volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése