2010. július 23., péntek

Kánikula, Balcsi, medence

Ebben a nagy nyári kánikulában muszáj egy kicsit lehűteni magunkat.

A gyerkőcök keresztszüleinél itt vannak a rokon kislányok és egy kisfiú, úgyhogy közös Balcsizás volt szerdán betervezve.
Akik jöttek: Zsombi, Száva, Csenge, Kevin, Máté, Samu, Marcsi, Ági, anyu, én. Zsolti éjszakás, nem akart jönni (füvet kell vágni címszó alatt :)) ok, le is vágta:), úgyhogy a Marika mama lett az áldozat. Róla viszont tudni kell, hogy csak a parton lehet rábízni a gyerkőcöket, a vízbe képtelen bejönni, ahogy hullámzik a Balaton, a mama úgy dől vele együtt. Még a végén belefulladna ...
A víz nagyon-nagyon jó meleg volt, a gyerekeknek nagyon tetszett a közös fürdés. A nagyobb gyerekek bátrabbak, ficánkolósabbak voltak, Máténak tetszett ez is, bár a "vizes lesz az arcom" gondja elkerülhetetlen volt a Balcsiban :)
Samut is alig lehetett kirángatni a vízből :)

Tegnap medencézés volt délután ugyanezzel a csapattal. A víz hidegebb volt, mint a Balcsi (köszönhető a friss feltöltésnek), de hamar meg lehetett szokni :)
Élmények, lelkesedés hasonló, mint tegnap előtt. Talán annyi változás volt, hogy Samu még többet szeretett volna a vízbe lenni: 3-szor mentem vissza vele, mert ahogy kiértünk, máris próbált visszaaraszolni :)

Ma megint Balcsi lesz, hiába még mára mondja a kánikulát, éjszaka már jön a lehűlés nagy viharral :( A lehűlést nem bánom, de a kitartó eső és a szél nem hiányzik.
Képek sajnos egyszer sem készültek :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése