2011. március 18., péntek

VW touran

AZ AUTÓ ...
Szóval ilyen lett az új, ami most már a Zsolti nevén van, és végre haza is hoztuk pénteken.
Korán (7 órakor) indultunk Pestre, hogy Zsolti még dolgozni is odaérjen, bár gondoltuk, hogy 2-re tuti nem fog beérni.
A Mártival mentünk, fél 10-re értünk fel. Vártunk egy kicsit, majd nekiálltak a papírmunkának. Mi addig elmentünk a kiságyért, ami kb. 10 percre volt a kocsitól. Amíg odavoltunk, kiderült, hogy még valami csavart ki kell cserélni, ami egyébként nem tartott volna sokái, de nagyon rossz helyenn volt, szóval bonyolult és vártunk, vártunk. Fél 1 volt, mire elindulhattunk az autóval. Be akartunk menni a józsefvárosi piacra, de pechünkre épp akkor szakadt a legjobban az eső, így nem maradtunk sokáig, alig nézelődtünk. Máténak így is térdig csurom vizes lett a nadrágja, pedig tartottam fölé az esernyőt. Egy cipőt vattem Máténak és egy nadrágot enkem. Akartam volna mást is, de ilyen időben nem láttam értelmét a maradásnak :(
Sajnos parkoláskor a Zsolti kicsit meg is húzta a kocsi alját, túl közel akart állni a tűzcsaphoz, és furcsa volt neki ekkora autóval tolatni, a kormány is más ... ez van sajnos. Azért ő kicsit a szívére vette, bosszantja a dolog, de egyáltalán nem vészes egyébként.
Hazafelé megálltunk az Auchan-ba bevásárolni, aztán indultunk haza. Márti az autópályán, mi a 7-es főúton. Jól tükrözi az állapotokat, hogy ő fél 5 körül hazaért, mi épp akkor álltunk meg Fehérváron a Mekinél, pedig mi sem jöttünk lassan, dugó, baleset sem volt ... megállapítottuk, hogy az autópálya ennyivel gyorsabb.
Zsoltit kiraktuk Tabon (ez volt 6 óra után), mert nem engedték el, azt mondták, hogy akármikor, de mindenképpen menjen be dolgozni ... fontos ember.
Samu jól elvolt a mamával, Máténak kicsit sok volt az út, jobb ő is itthon maradt volna. De annyira jönni akart. Azt gondoltam, hogy majd hazafele elalszik, de a piactól az Auchan-ig kumott egy kicsit, utána csak lesett, és kérdezgette, hogy mikor érünk már haza. Este nem kellett sokáig altatgatni :) Samut sem, mert a mama vállán elaludt, ahogy cipelte haza az esőben fél 12 körül, úgyhogy felkelni is korábban kelt.
Hosszú nap volt, de megérte ...
Kényelmes az autó, magasan ülünk benne, elfér hátul a 3 gyerekülés, egy csomó mindent tud, teljesen más, mint a suzuki. Eddig mindenkitől azt hallottam, hogy szeretni fogjuk, nem fogunk benne csalódni. Szeretni már most szeretem, a nem csalódás részét pedig remélem :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése