2011. május 23., hétfő

Samci 2 éves sznapi buli

Pénteken volt 2 éves Samu, a bulit pedig szombaton tartottuk. Délutáni ébredés utánra volt meghirdetve, de kevés vendég érkezett meg 3-ra. Na de mi már ehhez hozzászoktunk :)
Igaz, aznap Samu 6-kor kelt, délben már aludt, de így is negyed 4-kor ébresztgettem, hogy ő se maradjon le. Mire felkelt, minden harci készültségben áll: szendvicsek, sütik készen, asztal terítve.
Vendégek lassan szállingóztak: keresztszülők, mamák, dédi, rokonok, Józsiék.
Kapott Samu hintát, nagy dömpert, fa fejlesztőjátékot és bodykat.
De az igazat megvallva nem nagyon izgatta semmi. Ajándékok sem, süti sem torta sem. Csak a mogyoró :) na meg az, hogy az ő szokásos délutáni elfoglaltságait tudja csinálni. Úgymint: homokozás, hintázás, motorozás :) Jól elvolt, de ez akkor is így van, ha pár gyerek van nálunk, akikkel tud játszani. Vagy egyedül is megteszi ezeket.
Torták finomak voltak, jól éreztük mi is magunkat, igaz, egyszer nekiállt esni az eső, de nem csendesen, csak egy kis zápor volt. Nagy törést nem okozott :)
Máténak viszont olyan szülinapot szeretnék, ahol már a gyerekek a főszereplők. Irányított játékot, versenyt tervezek nekik, remélem, segítségem is lesz, hisz Peti mellett még minden kiszámíthatatlan :)

Szülinapi képek itt találhatók:
https://picasaweb.google.com/matesamu2/2011Maj?authkey=Gv1sRgCJWk0NXj44iGmwE#5609822094127273906

1 megjegyzés: