2013. június 10., hétfő

Ovis gyereknap

Az oviban máj. 30-án, csütörtökön szervezte a szülői munkaközösség a gyereknapot.
Én is már reggel maradtam Petivel, amikor a gyerekeket vittük: macifejeket fűztünk, fényképeztem, mert a csillámtetkók már folyamatosan készültek.
Pepi is szaladgált, labdázott, karikázott, sőt neki is lett 2 kis csillag csillámtetkója. Samunak is 5 különböző színű. Máté nem kért. Ő volt az egész oviban az egyetlen, aki kimaradt.
Tízórai után megérkezett a lufihajtogató bohóc, aki egy félórás táncos műsorral szórakoztatta a gyerekeket. Ők pedig többnyire partnerek voltak a táncban. Máté annyira nem, de az Add tovább! játék neki is nagyon tetszett. Pepcsi pedig csendesen, a sarokban ismerkedett az ovis játékokkal és egy leendő ovis kispajtással, aki vele egykorú.
A műsor után folytatódott a tetkókészítés, ittak, csipegettek a gyerekek, és nagy lelkesen sorba álltak, mert a bohóc mindannyiuknak hajtogatott egy választott figurát. Nagyon ügyes volt, megmondom őszintén, nagyon sokminden közül választhattak (nem csak a szokásosak voltak: pl. szívecske 2 madárral, csuklóra rakható virág, katica), és pikk-pakk elkészült vele. Persze a legnagyobb sikere a fiúk körében a kardnak volt.
Máté volt a legutolsó, és nagyon csodálom, amiért végigvárta a sorát, hisz kb. 30-35-en voltak előtte. Amikor kb. 10 gyerek volt, nagyság szerint lettek sorba állítva, így került a végére. De kivárta a sorát!
A tornateremben rendeztünk egy kis macis-chipsevő-versenyt. Ami ugyan nem sikerült túl szervezettre, de a lelkesedés nem hiányzott. Úgyhogy ha nem is halál komoly verseny, de jó móka lett belőle.
Ebédig tartott a móka.
Hazainduláskor pedig minden gyerkőc kapott egy tábla csokit, egy buborékfújót és egy gumilabdát. Nagy sikere volt.
Műsor közben a polgármester-asszony is megjelent, ő is hozott játékot a gyerekeknek, 2 nagy dömpert és 2 kinti kismotort. Tudjuk, hogy az önkormányzatok anyagi helyzete nem túl rózsás, így örülünk mindennek, amit kapunk tőlük. A kis csomagot pedig a szülői munkaközösség finanszírozta meg a gyerekeknek.

Képek is készültek. Megnézhetők itt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése