2014. április 5., szombat

Tavaszi vásár

Kb. 2 hónapja kezdődött, amikor az Óvódai Szülői Munkaközösség tagjaiban felvetődött az ötlet, hogy -több ok miatt- tavaszi-húsvéti vásárt tartsunk.
Szinte kizárólag saját készítésű tavaszi-húsvéti dekorációkat szerettünk volna kínálni, a befolyt összeg pedig a kis ovisoké lesz. Az otthon lévő anyukák közül páran nagyon lelkesek voltak, Gyöngyi például nagyon sok és ötletes dolgot készített: flitteres/ gyöngyös tojásokat,  tojásállatkákat, PET palackból kis kosárkákat, asztali díszeket. De volt a kínálatban a különböző díszítésű tojásokon kívül asztali dísz, ajtódísz, persely is.
Az elkészült áruk  Hajninál voltak, aki fodrászként dolgozik, és beszélt a vásárról a vendégeinek, akik közül többen támogatták is az ovisokat.
Sajnos a vásárhoz ma nem volt a legjobb időnk, többször potyogni kezdett az eső is, de azért voltak vásárlóink, nagy örömünkre. (a falu központjában pakoltunk ki ma).
Hétfőn az iskolában szeretnénk még megmutatni, hogy mink is van, úgy gondolom, hogy a gyerekeknek tetszeni fog a kínálat, ekkor ki tudják választani, hogy nekik mi tetszik, kedden pedig meg is tudják venni, ha kapnak rá pénzt.

A lehetőség mindenki előtt ott van, hogy olcsó, de szép díszekkel várja a húsvétot, és ezzel még jót is cselekedjen: támogassa községünk kis lakóit!
Ízelítő a kínálatból:





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése