2011. április 4., hétfő

Végre jó idő!

Hát, ezt az előző bejegyzés előtt kellett volna megejteni, de jobb későn, mint soha ...
Végre jó idő van! Egy hete kezdődött kb, és egy-egy nap kivételével még tart :)
És amiért erről írok: nagy örömömre ez megváltoztatta a napjainkat. Na nem Samuét, ő egyébként is egész álló nap kint volt/lett volna, hisz neki nem számít, akár esik, akár fúj, de Máté a télen ovi után nagyon bevackolta magát a tv elé, de ez most szerencsére változóban van!
Sokat van kint, és ez a jó időnek köszönhető, ill. részben Samunak, aki tényleg egész nap kint bolyong, és Máté meg megy utána :)
Előkerültek a kint játékok is: talicska (bár az egész télen kint volt), lapátok, homokozójátékok, biciklik, motorok, traktor, hinták ...stb egy garázsnyi játék.
Persze a harc megy értük (pl. hosszú nyelű lapát, talicska -amikből egy van), de már benyújtottuk az igényt a nyuszinak :)

Szinte minden kinti játék nagy favorit, de talán a csúszda viszi a prímet ... Samunál is. Nem olyan ré fedezte fel, hogy ő bizony egyedül i fel tud mászni, le tud ülni és le is tud csúszni, aztán villám empóban tudja kezdeni előről az egészet! Persze ha van társasága (Máté, Laci), akik szintén csúszdáznak, még nagyobb a lendület, enem meg a szívbaj kerülget, mert egyszer-egyszer félrecsúszik a lába mászáskor -annyira siet, kapkod, pedig nem kergetik, csak ők is mennének. Na meg a fent leülés is aggaszt néha, mert nagyon izgalmas a csúszda, de legalább annyira érdekli az úton elsuhanó autó, motor, traktor ...stb. Persze ahogy nézi, már nem arra figyel, amire kellene, és néha egy hajszál tartja csak fent. Leülésnél is van, hogy kicsit hátrébb ül, mint kellene, és meg csak mondom: mássz előrébb,óvatosan, lassan! Persze fent nem sokmindent tudok tenni, annyira nem áll kézre és törpe is vagyok hozz. Csak rimánkodom, hogy ne legyen baj!

Tavaszi képek itt:
https://picasaweb.google.com/gerbomoncsi/2011Apr?authkey=Gv1sRgCOKDyOWNy7rvqAE#
https://picasaweb.google.com/gerbomoncsi/2011Marc?authkey=Gv1sRgCLKP3PeA3-vX6QE#

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése