2012. február 1., szerda

Ideiglenesen megoldva

Mivel ez a hét igen fontos a farsang szempontjából, így feltétlen azt szerettem volna, hogy a gyerekek menjenek az oviba. Viszont az idő nem éppen kegyes hozzánk - már ami a mínuszokat illeti- , és ez az autónak nagyon nem tetszett.
Mégsem kellett maradniuk itthon a lurkóknak: egy éjszakát a kedves szomszéd töltőjén volt az aksi, és volt oly kedves, hogy be is szerelje reggel, így kedden minden baj nélkül indult az autó (-12,5C° volt, töltés nélkül tuti nem indult volna), aztán a mai éjszakát a mama garázsában töltötte (Bundi opelja ki lett paterolva (de az így is indult reggel), így ma sem volt gond. Ma viszont csak -6 fok volt.
Szóval a héten a mamánál alszik az autó, és minél hamarabb kell bele venni egy új aksit :( hogy mindig van valami plusz kiadás ...grrrr.

2 megjegyzés:

  1. És ez normális, egy nagy Touran és viszonylag új, ennyire nem bírja? Én kis Fiestám gond nélkül indul ugyanilyen mínuszokban... Érdekes.

    VálaszTörlés
  2. Hát, sokat elárul az aksi állapotáról, hogy amikor megnéztük a kereskedésbe, akkor úgy bikázták be, hogy elinduljon ... még mindig az az aksi van bent ... de már nem sokáig :) és a nagy hideg sem tart örökké.

    VálaszTörlés