2012. augusztus 18., szombat

Gép nélkül

Múltkoriban Máté játszott a laptopon, aztán kivette a lemezt, és amikor a másikat tette bele, már nem olvasta be a gép.
Ami most nem volt különösebben probléma, de 2 hónap van vissza a jótállásból, így Zsolti visszavitte a Tescoba, ahol vettük. Igaz, kissé macerás volt, vagy 2 órát egyezkedett a Zsolti, hogy egyáltalán átvegyék, pedig ő előtte felhívta a Packard Bell központját, ahol azt mondták neki, hogy vagy visszaviszi a vásárlás helyszínére, vagy futárral elküldeti Brnoba, a szervizközpontba.
Nem akarták átvenni, de aztán mégiscsak, aztán utánajártak, hogy mi a teendőjük, és elküldték a központba. 2-án vitte be Zsolti, 6-án küldték el, 16-án telefonáltak, hogy elkészült. Végre!
Úgyhogy tegnap összecihelődtünk, és elmentünk a laptopért, utána pedig beiktattunk egy Balcsit a gyerekekkel. A nagyobbakkal, mert Pepcsit a mamával hagytuk.
Á, a víz eléggé hideg volt elsőre, de aztán már kellemes, de túl sokáig nem lehet bent lenni már, mert bár meleg volt, mégsincs olyan ereje a napnak, és reggel is nehezebben melegszik a levegő.
Fürödtünk egyet, aztán ettünk egy lángost - amit így utólag bár ne tettünk volna ... Samit éjjel meghányatta, nekem is nagyon fájt a gyomrom, hasmenésünk lett, bár nem az extradurva fajta. Nem tudom, másra fogni, mint a lángosra, vagy az olajára ... bár Máté kimaradt a buliból, pedig ő is evett.
A laptop nélküliség egyébként nem a legjobbkor jött, tanmeneteket kellett volna szerkesztenem, de megoldottam, levittem az öcsém gépét, ő igen keveset használja, így el is készültem, már csak egy kis ének-es finomítás kell.
Meg persze elmaradtam a bloggal is, pedig történtek dolgok, de igyekszem pótolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése